Tyrolit - compania

Tyrolit - compania

Compania de familie, care a fost fondată în 1919 și este membră a grupului Swarovski, are sediul în Schwaz, Austria, iar în prezent are peste 4.600 de angajați în 29 de locații de producție din 11 țări și pe 5 continente. Diviziile de metal și precizie, comerț industrial, construcții și piatră – ceramică – sticlă ale TYROLIT fabrică 80.000 de produse diferite. Acestea sunt oferite clienților din întreaga lume de către 37 de companii de vânzări și distribuitori suplimentari din 65 de țări. Produsele TYROLIT macina, taie si gauresc aproape orice material de orice duritate folosind tehnologia avansata din Tirol. Experții de la TYROLIT sunt cunoscuți în întreaga lume pentru că stăpânesc o mare varietate de provocări și sunt parteneri foarte căutați în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare.

Este unul dintre cei mai mari producători din lume de discuri de tăiat și polizat, pietre de rectificat, scule corectoare, discuri diamantate, carote diamantate, fir diamantat precum și de mașini de tăiat și găurit beton.

Compania familială TYROLIT este sinonimă cu calitatea superioară, spiritul inovator și serviciile remarcabile încă din 1919.  Experţii de la TYROLIT găsesc zilnic soluţii personalizate pentru clienţi din întreaga lume ajutându-i astfel să-și dezvolte o afacere de succes.

În jur de 80 000 de produse disponibile reprezintă etalonul într-o multitudine de domenii.

Actualmente, TYROLIT asigură clienţilor săi soluţii economice și ecologice în patru domenii de activitate. Cu un sistem de distribuţie global și o echipă de tehnicieni experimentaţi, TYROLIT oferă servicii de calitate maximă.

Construcţii

În domeniul de activitate al Construcţiilor, TYROLIT este un furnizor de vârf în domeniul sistemelor de carotare, al mașinilor de tăiat perete cu disc diamantat, al mașinilor de tăiat cu fir diamantat și al mașinilor de tăiat rosturi și podele orizontale precum și al mașinilor de polizare a suprafețelor neuniforme din beton și a autostrăzilor.

Comerţ

Datorită unei rețele de distribuţie în întreaga lume, pe lângă soluțiile produselor premium din cele trei domenii principale ale tăierii, polizării și finisării, divizia de comerț a TYROLIT-ului garantează adevăratul suport de piață orientat către client.

Metal / precizie

De la rectificarea de precizie pentru producţia de motoare și cutii de viteză, până la fabricarea discurilor de tăiere pentru industria metalurgică - gama de produse TYROLIT din unitatea metal & precizie cuprinde și produsele de ultimă generație, pentru o varietate imensă de aplicaţii.  

Piatră – ceramică – sticlă

Sculele noastre diamantate și soluţiile pentru șlefuit personalizate din domeniul piatră – ceramică – sticlă impresionează întotdeauna prin calitatea și performanţa lor excepțională.

Calitate si inovatie

TYROLIT se numără printre liderii de piaţă din branșa sa, din întreaga lume. Pentru noi, contează precizia la cel mai înalt nivel - atât în ceea ce privește calitatea produselor fabri- cate, cât și în domeniul inovaţiei. Dezvoltarea continuă și îmbunătăţirea permanentă a produselor din toate domeniile de activitate joacă un rol central în strategia noastră.

Know-how pentru clienti

La TYROLIT noi oferim clienţilor noștri servicii de primă clasă sub formă de sfaturi și suport pe termen lung. În fiecare domeniu o echipă de experţi cu o experienţă de ani de zile în industrie vă stă la dispoziţie oriunde în lume – furnizându-vă soluții personalizate și asistență locală.

Produse personalizate

TYROLIT are o gamă imensă de produse pentru nenumărate domenii de aplicare. Acestea includ atât produsele standard pentru utilizarea zilnică, și adaptate individual, precum și produsele speciale, personalizate, adaptate la procesele specifice ale clientului.

Locaţiile de producţie internaționale şi reprezentanțele de distribuţie din întreaga lume 

TYROLIT este reprezentată în 29 de ţări prin propriile societăţi de producţie și de distribuţie, colaborând cu parteneri locali în alte 65 de ţări.    Astfel, prin intermediul mai multor sute de agenţi de vânzări de pe teren, le stăm alături clienţilor noștri finali, pentru a-i ajuta cu sfaturile noastre și suportul nostru, atunci când este nevoie. Bineînţeles, toate aceste vizite pe teren ridică uneori noi provocări privind aplicaţiile tehnice, ceea ce pentru noi reprezintă o șansă de a vă prezenta noi produse.

Distribuţie proprie în Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, China, Danemarca,Germania, Estonia, Finlanda, Franţa, Marea Britanie, India, Indonezia, Italia, Canada, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, Suedia, Elveţia, Spania, Africa de Sud, Thailanda, Cehia, Ungaria, SUA, Emiratele Arabe Unite.  Distribuitori în peste 65 de ţări de pe glob