Conditii de livrare

Modalitati de plata

 1. Plata in numerar

  Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Hooked on yarn SRL. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 2. Ordin de plata

  Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Hooked on yarn SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
  In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, reprezentantul sau delegatul acesteia trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

  1.Informatii personale

  • Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
  • Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul d-voastra sau scrieti-ne la info@carotediamantate-tyrolit.ro
  • Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea Hooked on yarn SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
 1. 2. Securitatea datelor personale

  • Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Hooked on yarn S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
  • Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
  • Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Hooked on yarn S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Hooked on yarn S.R.L..
  • Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
  • S.C. Hooked on yarn S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa www.carotediamantate-tyrolit.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
  • S.C. Hooked on yarn S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
   • dreptul de a cere S.C. Hooked on yarn S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
   • dreptul de a cere S.C. Hooked on yarn S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   • dreptul de a cere S.C. Hooked on yarn S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

  3. Copyright

  • Intregul continut al site-ului www.carotediamantate-tyrolit.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Hooked on yarn S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Hooked on yarn S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  4. Accesul la site

  • www.carotediamantate-tyrolit.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Hooked on yarn S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.