Carote TGD
Sisteme

Competitia internationala de taiere si perforare beton Tyrolit

TYROLIT Cutting Pro Competition: World Tour   


Cea de-a 5-a competiție TYROLIT Cutting Pro va începe în curând.

Repere specială: va fi primul turneu în care vă puteți asigura titlul de campionat mondial în finală!   

Toate cele mai importante momente sunt disponibile pe pagina de Facebook TYROLIT Cutting Pro Competition.

Facebook - Competitia internationala de taiere si perforare beton

Turul

Concursul TYROLIT Cutting Pro este singura competiție din lume în domeniul tăierii pereților, găurirea carotelor și tăierea manuală. Cu Cutting Pro Competition, TYROLIT își propune să aducă o notă sportivă lumii găuririi și tăierii betonului.

Utilizatorii profesioniști sunt în centrul ei: puterea, know-how-ul și ambiția sportivilor determină cine câștigă și cine pierde.   

Înainte de finală vor avea loc campionate naționale în până la 20 de țări europene. Campionul național și al doilea din fiecare țară au apoi posibilitatea de a-și demonstra abilitățile în finală.

Următoarea competiție TYROLIT Cutting Pro va avea loc pentru prima dată ca un campionat mondial.

La finală, invitații din toată lumea (Australia, SUA, Emiratele Arabe, Arabia Saudită și India) vor crește numărul de participanți „prin wildcards”. Pentru prima dată, participanții se vor lupta pentru titlul de Campion Mondial al Competiției TYROLIT Cutting Pro.

Probe

Carotare: 
Provocarea acestei discipline este de a instala rapid instalația de foraj și de a monta precis și rapid motorul de foraj. O gaură perfect forată este rezultatul sarcinii.

Taiere manuala:

Un tub de beton trebuie împărțit cu două tăieturi folosind un ferăstrău inel. În această disciplină munca economisită este esențială.

Taierea peretilor:

Una sau mai multe tăieturi pot fi folosite pentru a tăia cât mai rapid un bloc de beton armat cu un ferăstrău de perete premontat.

Competitii anterioare